Alergeny

Obsah alergenů:

Povidlový frgál: 1,3,7

Hruškový frgál: 1,3,7

Tvarohový frgál: 1,3,7

Makový frgál: 1,3,7

Ořechový frgál: 1,3,7,8

 

Seznam alergenních složek, který byl publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU, je následující.

1. Obiloviny obsahující lepek pšenice, žito, oves, ječmen, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich.

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich

5. Podzemnice olejná - arašídy a výrobky z nich

6. Sójové boby - sója a výrobky z nich

7. Mléko a výrobky z něj

8. Skořápkové plody mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, pekanové ořechy, kešu ořechy, para ořechy, pistácie, makadamiové ořechy a výrobky z nich.

9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena - sezam a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg/kg, 10 mg/l, vyjádřeno jako SO2

13. Vlčí bob - lupina a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení